efterrätt

nu ska jag äta glass med hallonsås. ville bara säga det. det gör mig glad just nu.

frid!

frisk

Nu har jag lyckats vara riktigt sjuk för första gången på länge. Det var inte roligt. En ordentlig förkylning med feber och allt. usch. det gjorde så att jag missade konfaresan. så surt. jag hade velat åka.

Nu sitter jag på jobbet igen och filosoferar. Funerar på vilken ände jag ska börja i. Undrar vad jag ska ta tag i först. Vad kan jag göra egentligen. Det här är för tidigt för mig. Gick hemifrån kl. 7 imorse. Omänskligt. Och ändå är det så mycket folk ute.

Så mycket folk och ändå så tyst. Tänk att man kan sitta på en full buss i tystnad. Inte störas av någon, förutom möjligen killen som sitter bak och lyssnar på alltför hög musik. Men alla är för trötta för att säga till. Man vill inte säga till busschaffören heller som lyssnar på nyheterna så att alla kan höra. Man går omkring som en zombie. man går bara mot sitt mål. inga andra existerar runt omkring en.

Nej, nu är det dags att jobba, jobba, jobba... bara att sätta igång. japp... då börjar jag... närsomhelst nu...

frid!

Gud är god

Gud är god
Han lever woh oh
Gud är god
Han älskar mig yeah yeah yeah
Gud är god
Han lever woh oh
Gud han älskar mig!

(Alla som kan den här sitter nu och sjunger och gör rörelserna, i alla fall i huvudet)

En gång till!

Gud är god...

Jag är förkyld. det suger. Men Gud är god!

frid

trött!

har varit borta på danshelg i tre dagar. är helt slut nu så jag orkar inte skriva något mycket. men kul hade jag. älskar mina danstjejer... helt underbara!

nu ska jag fortsätta ha ledig måndag.

frid!

Hairspray

Jag har sett en underbar film, helt fantastiskt underbar. och du kanske inte håller med, men det struntar jag i:)!!!

Jag älskar Hairspray! så underbart rolig film. Julle och jag satt å skrattade större delen av filmen. åt alla kommentarer vi visste att den andra skulle säga.

Har köpt soundtracket nu. Lycklig:)

frid!image8


RSS 2.0