efter vissa klagomål...

...kommer det ett länge efterlängtat inlägg. Eller efterlängtat och efterlängtat. Jag vet inte vad som är så intressant att skriva om.

Mitt liv idag är ganska lugnt. Sitter på expen och jobbar lite, passar telefonerna när de flesta är på påsklov här. Jag var på påsklov i helgen. Åkte till farmor och farfar hela familjen och hade det mysigt och trevligt. Spelade lite spel ( jag vann inte så det finns inte så mycket att skriva om det ;) ), såg på tv (en familjegrej, svårt och förstå det speciella med det om man inte har sett på tv med oss), åt mat (farmor är bäst helt enkelt!), fick höra minnen och berättelser, tittade på farmor och farfars svartvita bilder från när de och gammelfarmor och gammelfarfar var unga. Det är så häftigt. jag måste titta på dom varje gång jag är där. Å så åt vi så mycket godis att vi till och  med chockade oss själva. Mamma hade med sig en Willy´s kasse med godis (inte smockfull med halvfull i alla fall) och vi åt i stort sett allt! Snacka om att må illa.
Sen fick jag födelsedagspengar av farmor och farfar så jag åkte iväg och köpte en PS2 med singstar till!!!! party!!!! Jag och mina systrar sjöng så vi skrämde grannarna. Vissa stannade till och med utanför fönstret för att lyssna på vår skönsång:)

Men tillbaka till verkligheten så jobbar jag. eller jag försöker jobba. Det är så stört att det tar sån tid att bli inspirerad. På fredag ska jag undervisa på ungdomssamlingen, det är jag van vid så det är jag inte så orolig för. Men på söndag så ska jag göra min debut på söndagsgudstjänsten. Jag ska predika på riktigt! Tidigare har jag sagt att jag undervisar och pratar när det gäller ungdomarna. tycker inte om att kalla det predika, det blir så stort då. Men nu ska jag verkligen predika. på en söndag. inför människor som inte är tonåringar. Vad säger man då? Men jag ska köra mitt rejs så får vi se vad det blir av det. Jag är faktiskt inte så nervös. jag ser fram emot det. Det är ju bland det bästa jag vet så det är bara att tuta och köra. men först måste jag veta vad jag ska säga.

Nej nu är arbetsdagen slut och jag ska ta och gå hem till min lägenhet (känns så trevligt att säga så) och äta lunch, ta det lugnt och förbereda predikningarna jag ska ha i helgen.

På lördag ska jag iväg på släktkalas, mormor och morfar firar bröllopsdag. 50årig om jag inte minns fel:)

frid!

flytt

nu har jag flyttat! wohoo! allt är inte klart än, men jag sov i lägenheten i natt! det var najs.

imorgon fyller jag år! Viktig dag:)... alltså seriöst... den är superviktig!

frid!

hemma igen..

första gången nu som jag orkar sitta framför datorn sen jag kom hem. det var spännande med läger, men jag blev sjuk... såklart! å jag som skulle ha flyttat nu. dumma ork... nu ska jag leta lådor.

frid!

RSS 2.0