"det är två röda fläckar på min fina vita matta"

jag spenderar mina dagar med att finurla och fundera... eller det är det jag spenderar mina nätter med. så fort jag släckt lampan kommer tankarna igång och dom tar aldrig slut. det kan börja på ett ställe och sen sluta på ett helt annat vilket leder till att jag inte somnar förns ett. jag som försöker vända tillbaka dygnet. men tankar virrar bara runt i huvudet. vad händer i höst? vart ska jag vara? var ska jag jobba? kommer jag få något jobb? Gud vad vill du egentligen? vad händer sen då? hur ser framtiden ut? vart ska jag flytta näst? hur kommer min lägenhet se ut? var kommer den ligga? vad kommer den kosta? kommer det få plats med en soffa eller är det en sån där liten etta så jag kommer få klaustrofobi?  VAD HÄNDER???? sen tänker jag annat konstigt som hur ska jag ta mig till jobbet och lite annat, men det ska jag bespara dig.

på dagarna har jag börjat finurla. jag började min ledighet framför tvn. jag kan bli en riktigt förslappad soffpotatis om jag vill... eller om jag inte vill för den delen. så idag undvek jag tvn under dagen och läste en bok istället. problemet med det är att jag kommer in i den så jag ändå inte är nåbar och det är samma som att se på tv. galet. men jag har jobbat också. en stund på eftermiddagen satte jag mig vid väggen av huset och började skrapa husgrund. det är hårt arbete. och dammigt. jag fick damm överallt. och jord i brallan. för att inte tala om alla myror och tvestjärtar. blä...

dagarna kommer och går. snart kommer det hända grejer också. imorgon ska jag lämna huset. wow!

frid i sommartid:)

allt blir inte riktigt som man tänkt sig...

livet blir mer spännande om man inte vet vad som kommer bakom nästa hörn har jag hört. visst, kanske det... men jag skulle föredra att veta ibland.

hur mycket fel kan min intuition ha egentligen.

ny dag, nya möjligheter och bara Gud vet vad.

frid

hårt arbete...

nu har jag jobbat stenhårt de senaste två dagarna. är helt slut i kroppen.

igår flyttade jag från örebro. lägenheten i vivalla är tom och nycklarna är inlämnade så dit in kommer jag aldrig mer. men det är inte mycket sorgligt att lämna lägenheten. det är inte världens säkraste område, men jag har med mig de roliga minnena därifrån i alla fall. man vet aldrig vad som hittas på i vivalla, eller hur julle:)

flytten tog i alla fall hela dagen. vi åkte från sthlm vid kl 8 och kom hem igen vid elva på kvällen. vi fick en trevlig lunchpaus hos vänner men det var annars bara massa jobb. min pappa jobbade och jobbade, bar och bar å mamma städade och städade och städade... jag gjorde båda sakerna men inte en chans att jag hade klarat det utan päronen. dom är bäst!

mitt i när vi höll på i sommarhettan så blev det helt plötsligt mörkare och mörkare på himlen. å ner kom en enorm åskskur. det vräkte ner och det höll på nästan i en halvtimme om inte mer. åskan gick och det var riktigt nära. det blinkade till en gång. jag höll på att dammsuga, var lite rädd för en stöt.

men nu har jag flyttat hem igen då... eller jag mellanlandar... sommar hemma och sen till hösten ska jag vidare. vet inte vart än, men det kommer....

idag gick vi upp vid åtta av någon anledning. jag hade kunnat sova en lång stund till, men upp skulle vi. lillasyrran och jag hämtades upp av storasyster och svåger för ett par timmas hårt arbete. samla ris och skräp och slänga sopor. vi belönades med glass så det var värt det:)

mamma å pappa firar 29årig bröllopsdag idag, så vi åkte för att ge dom morgonen för sig själva...

sommarlov!

frid

bara en sak...

... jag har SOMMARLOV!!!!

RSS 2.0