fullspäckad tisdag...

igår jobbade jag hela dagen. och då menar jag hela dagen. kom till jobbet vid 8 tiden på morgonen och kom hem kl 21. det är mer än 12 timmar. och ändå var det en av de bästa dagarna. men det är så lätt att säga när alla dagar bara äger hela tiden. så idag är jag tacksam och inte stressad:) kan bero på att jag låg i sängen till halv tolv och inte har gjort så mycket sen dess. ska åka till jobbet igen om två timmar, men har lite att göra först. så jag måste gå nu... äsch... jag som ville skriva mer om gårdagen. jaja...undrar du nåt så får du väl fråga.

gick och sjöng på min nya favvolåt hela dagen och skuttade omkring med ett leende på läpparna:) måste ha varit något som gjort mig glad... det är en bra dag...

frid

en sån där sång jag mår bra av...

Bästa låten just nu!

Bubbly
Colbie Callait (http://www.myspace.com/colbiecaillat )

I've been awake for a while now
you've got me feelin like a child now
cause every time i see your bubbly face
i get the tinglies in a silly place

It starts in my toes
makes me crinkle my nose
where ever it goes i always know
that you make me smile
please stay for a while now
just take your time
where ever you go

The rain is fallin on my window pane
but we are hidin in a safer place
under the covers stayin dry and warm
you give me feelins that i adore

It starts in my toes
makes me crinkle my nose
where ever it goes
i always know
that you make me smile
please stay for a while now
just take your time
where ever you go

What am i gonna say
when you make me feel this way
I just........mmmmmmmmmmm

It starts in my toes
makes me crinkle my nose
where ever it goes
i always know
that you make me smile
please stay for a while now
just take your time
where ever you go

I've been asleep for a while now
You tucked me in just like a child now
Cause every time you hold me in your arms
Im comfortable enough to feel your warmth

It starts in my soul
And I lose all control
When you kiss my nose
The feelin shows
Cause you make me smile
Baby just take your time
Holdin me tight

Where ever, where ever, where ever you go
Where ever, where ever, where ever you go...


älskar den...

frid!

överväger hypnos

är det någon därute som kan göra så att jag inte är så rädd för att köra bil?

jag har ont i magen just nu och spänner min käke för fullt för snart ska jag ut och köra bil med min pappa. jag tycker verkligen inte om det och skulle nog hellre göra många andra saker just nu.

jag vill inte , jag vill inte , jag vill inte , jag vill inte!

så nu har jag skrivit av mig... nu ska jag ut och köra

frid

prao för en dag:)

Igår var en riktigt rolig dag. jag förväntade mig en ganska tråkig dag faktiskt. jobbade nån timme på förmiddagen å gjorde reklam för konfan. inte så många som kom på den så jag var väl inte jätte pepp. men sen passade jag på att hälsa på min syster som är lärare på denna skola och då fick jag en rolig eftermiddag då jag fick följa med henne på hennes jobb. jag fick praoa som lärare i några timmar. det var riktigt roligt. hade biologi och fick se på växtceller. kanske inte det mest faschinerande man kan göra, men med ett gäng 7or så blir det en annan sak. så tack syster för en rolig dag!

nu sitter jag på jobbet igen. ska väl göra något snart... är riktigt pepp på kvällen. EKO!!! så grymt kul.

frid

stress

jag tycker verkligen inte om stress. man kan inte ens säga ordet stress lugnt och långsamt. stress! allt ska gå fort och gå nu. ingen tid att vila. ingen tid att ta igen sig, för även fast man har all tid i världen på att slappna av så finns det alltid något där som stressar upp. alltid. hur gör man när man släpper allt och bara lever i nuet? jag vill leva i nuet! att det ska vara så svårt jämt.

jag fick riktigt ont i magen idag. stress ont. bara för att jag tänkte att jag borde ringa å tjata om lägenhet. jag tycker inte om det alls. och det betyder inte att jag inte kommer göra det. för det måste jag. men jag måste inte tycka om det och jag kan säga det högt och tydligt så alla hör. jag tycker inte om att tjata. det gör mig stressad!

knappt har hon en stund att vila, ropar dom och hon får ila. kom genast hit! kom genast hit! ASKUNGEN!!!!

min hjärna, "askungen". min överfyllda hjärna som har mycket viktigt att tänka på men som fastnar på det som inte behöver oroas över. varför? hur blev vi skapade såhär att vi tänker på onödiga ting. eller har vi utvecklats så? om man plockar bort det onödiga oroandet skulle man ha något kvar att tänka på då. skulle det vara tomt? för är allt som vi oroar oss för onödigt? eller kommer vi då äntligen få leva i nuet?

jag vill vara kär... på riktigt! en onödig sak som jag oroar mig över. och andra även för den delen. för mig. gör inte det. mitt onödiga orosmoment! när jag inte ens får behålla mitt eget onödiga orosmoment för mig själv så är det verkligen fel. man tycker dom borde ha egna onödiga orosmoment att oroa sig över.

frid önskar jag dig och mig.

you lift me uuuuuuup!...

du som läste förra inlägget vet att jag väntade på något som skulle göra mig mindre nere idag. något som kunde lyfta mig. något litet som skulle förgylla min dag. och det kom!!!

Gud är seriöst megacool!

jag gick av någon anledning med i ett sånt där community igår. ett sånt där "alla" är med i. vet inte varför. tröttnade mest på alla mail jag fick om det. nyfiken var jag också. så jag gick in och skapade ett konto.

idag surfade jag runt lite där och letade efter vänner och tänkte att jag kanske kunde hitta någon jag kände i USA. lite bakgrund till det hela är att jag har en riktigt god "ängla-vän" som jag träffade i USA men tappade kontakten med för några år sedan. jag har längtat efter honom nu i vår och i sommar och bett att jag ska få kontakt med honom igen. och så hittar jag honom!!!!

jag var lite osäker på om det var han först, men jag chansade och skrev ett meddelande till honom och på några minuter så svarade han. såååååå coolt!

så nu har jag fått ett rejält lyft och ett stort bönesvar och är så otroligt tacksam. jag har fått tillbaka min vän!

woohoo!!!!

frid!


one of those days...

idag var en sån där dag. humöret var inte på topp. och jag förväntar mig väl inte att det alltid ska vara det, men det är segt när det är nere.

vet inte riktigt vad det är. har varit sjuk och mycket ensam i helgen vilket är skönt ibland, men den här gången satte huvet igång och började tänka. det är aldrig bra när jag börjar tänka. jag försöker alltid reda ut saker. jag borde bara släppa det och leva. ta var dag som den kommer. det kommer bli härligare då.

Tacka vet jag de små sakerna som lyfter mig. Gud har skapat mig så att det inte krävs så mycket för att göra mig glad och det är jag så tacksam för. igår blev jag glad för jag fick komma på middag hos min syster och svåger (det är faktiskt ganska stort  så tack!) och idag var det bara något litet som lyfte min dag och min cykeltur hem (den som har torr humor kommer fatta den sen...). min kära cykel (lila-my... ja den har ett namn) har tappat lite luft på sista tiden. men idag fick jag nys om en cykelaffär nära jobbet där det fanns en pump! så jag åkte förbi där och pumpade däcken och helt plötsligt var det roligt att cykla igen. jag orkade till och med cykla upp för den låååååånga backen på vägen hem. den har jag gått upp för de senaste gångerna. glädje i det lilla...

är fortfarande lite nere dock, men jag väntar på det som kommer lyfta mig näst... stort eller litet... jag längtar.

nu sömn... ska jobba imorgon och så kommer familjen hem tidigt också.

frid!

ute och cyklar...

idag var det blött. eller det är det fortfarande, men det har i alla fall lugnat ner sig på regnfronten. cyklade hem från jobbet i ösregn. blev dyngsur och kall, men nu njuter jag av värmen hemma. ska åka iväg igen om en stund dock. tillbaka till jobbet...

det blir så speciella arbetstider när man jobbar som jag gör. möte på morgonen och en träff på kvällen, och däremellan försöker jag åka hem.

jag hade det bra på jobbet idag, jag tycker om mitt jobb. gurra g är tillbaka igen vilket vi alla gläds åt!

min intuition går på högvarv. det känns som det är hemlis som hålls från mig, men ändå nära mig... om du förstår... hmm...*nyfiken*

frid!

helg

"ska man vara fin så får man lida pin" är ju ett väl känt talesätt, men jag tycker att det är orättvist att det ger sig värst på tjejer.  säg emot mig om jag har fel, men pröva med att gå i ett par högklackade skor i några timmar så förstår du vad jag menar.

Jag var i kyrkan idag, och det var riktigt härligt, jag är så glad att jag är hemma igen. så mycket som jag har saknat och som jag inte visste att jag saknat.

har haft en riktigt bra helg annars också. jag spenderade fredagen i kyrkan där vi välkomnade dom som får börja gå på ungdomssamlingar (som det visserligen inte heter längre, men vi måste komma på ett nytt namn...). Det kom en hel del, det är roligt att de är så många.

igår sprang jag runt och sköt på mina vänner med mitt laservapen:) yeah! lazergame är så grymt kul, jag hade lite problem ett tag, men man är så inne i det så när de korta 20 minuterna är slut så vill man bara fortsätta.
sen blev det mys med god mat och film. vet inte riktigt vad jag känner för filmen än, det är ju en sån som får en att tänka;)

nu ska jag fortsätta lalla runt här hemma och njuta av lite ledig tid.

frid!

RSS 2.0