Väntar...

Sitter på kontoret igen. Eller jo, jag har ju flyttat rum, mitt rum ska renoveras så jag har flyttat in i gamla styrelserummet och det är väl trevligt det med:)

Just nu väntar jag. Kopiatorn håller på att lagas och jag behöver den. Den är även skrivaren och jag behöver den också, men jag är glad att det är någon här och lagar den. Och så är jag här för han behövdes ju släppas in. Jag är lite sugen på sovmorgon, men den får vänta.

Igår var det Upstairs igen och jag hade så roligt! Det kändes så bra och jag tackar Gud för det. Det kom många nya så det blev lite liv och rörelse. Jag försökte mig på en lek i början, men dom behöver bara öva sig på att leka lite:) Det kommer...
Sen hade jag andakt för första gången på terminen och det var faktiskt några som gick och jag fick möjlighet att berätta om Gud. Vilken glädje.
Och kvällen avslutades även på ett bra sätt så idag mår jag bra. Trött, men glad:)

Sen väntar jag även på snön, som alla andra. Den här stormen det talas så mycket om. Det har börjat att snöa lite smått så vi får se hur stor denna storm blir här.

Nu är kopiatorn hel igen:) Hurra! Så nu går jag och kopierar!

Ha en fantastisk dag!

frid

Svagheter...

Idag åkte jag på en busstripp till örebro. Jag var där i en kvart sen vände jag och åkte hem igen. Känns lite konstigt, men som stockholmare borde det ju inte vara det. Det tar inte mycket längre än att åka in till stan från mor och far.
Jag hade ett paket som hamnat på villovägar att hämta. Så jag åkte och hämtade det.

När jag kom hem öppnade jag det och däri låg bland annat två stora paket med oreos från min värdfamilj i USA. och för er som "följer" mig vet att jag har slutat med socker, och jag har faktiskt klarat mig ganska bra om jag får säga det själv. Inge godis, kakor, glass. Socker borta och jag har mått så bra.

Men sen såg jag kakorna, såna goda kakor. Double stuffed!!! Jag tänkte att några kunde jag ju ta, det har skickats så långt ju och det är ju fredag. Det skulle jag inte ha gjort. Nu har jag under kvällen ätit fem och nu hamnar jag snart i en sockerkoma, kan också vara för att det är sent. Men nej, inge mer kakor för mig. Vem vill ha? Jag bjuder!

Imorgon blir det en tripp till till Örebro. Julle ska spela teater och det är ju ett måste!

Frid

Glada dagar

Jag tycker att det är rätt spännande, att de dagar som är lite värre och jobbigare kan man ha så grymt mycket att skriva om. Det finns så mycket att formulera då, så mycket att säga utan att direkt säga det (filosofisk man blev där då... härligt!)

Men när man är glad, riktigt glad så finns det inte så mycket mer att säga än det. Man är för upptagen med att njuta av det.

Och det är det jag gör just nu, jag njuter av att vara glad, riktigt glad:) Det är faktiskt ganska så härligt. Trivs bra med det och jag tänkte fortsätta med det länge länge.

Så det är väl det som finns att säga. Gud är god och jag är glad:)

Regelbundenheten i mina inlägg har väl inte direkt funnits där så därför skriver jag nu. Så du inte undrar...

Jag hoppas och ber att du får vara riktigt glad. Att du sitter och ler just nu. Leeeee...
Sådär ja:)

God natt!

frid

Kall om händerna...

Det börjar bli varmare ute. Om man nu kan kalla -10 varmt. Men det gör inte ont i ansiktet när jag gick ut idag. Det är ju lite skönare.

Idag har jag arbetat. Och då menar jag på riktigt hela dagen. Inte sådär som jag gör som oftast. Jag går till kyrkan sätter mig vid datorn och fastnar framför facebook i några timmar. Utan idag började jag med planeringsmöte, gick till min nästa träff med bön och planering. åt lite lunch och satt sen och trixade med mitt schema vid datorn hemma. Gick till kyrkan igen, har räknat statistik, skrivit mail och scheman till höger och vänster och försökt få tag på någon som inte svarar i sin telefon. Arbetat helt enkelt.

Det är sånt jag får göra innan terminen kommer igång, sen blir det arbeta som i att hänga på fritidsgården, fika och hänga lite till. Den är den sortens jobb som får mig att tro att jag inte jobbat under dagen. Eller det kanske är lätt för mig att säga när jag inte har gjort det på ett tag. men idag har det varit skönt att jobba ordentligt och under "normala" tider.

Tror att jag ska gå hemåt nu. Jag blev färdig tidigare än jag trott och nu sitter jag och fryser om mina händer på mitt kalla kontor. Kanske är dags att ta fram kupévärmaren så jag får lite värme härinne. Nja, jag går nog hem istället. Men jag vill hämta mitt paket som kommer först om 45 minuter, annars måste jag vänta tills imorgon för jag kommer inte orka gå ut en gång till idag.

Vi får se.

Tänk vad spännande du måste ha det när du sitter här och läser om mitt velande fram och tillbaka. Bloggar är verkligen spännande saker. ja ja... jag är som jag är:) och jag trivs med det.

frid!

Nu börjar vi...

Imorgon blir det gudstjänst. Första gången för året i karlskoga och det kommer blir spännande. Kommer mitt laddade jag vara för överladdat eller kommer det smitta av sig? Jag vill så gärna att det ska smitta av sig.

Jag har förberett det jag ska säga. Vi tre pastorer ska prata om vad vi vill med 2010. Jag har skrivit klart mitt. Det kommer rätt ur hjärtat, så jag hoppas jag kan hålla tårarna borta. Jag brukar alltid lyckas bli så känslosam när jag bryr mig så mycket. Men jag tror att jag kan klara mig. Jag vill med klar fast stämma dela med mig av mitt:) Det ska bli härligt!

Idag har jag haft en mycket praktiskt dag. Det brukar vara så när jag borde skriva något. Jag började med att diska och städa undan i köket, gick och handlade mat till mitt kylskåp som gapade tomt, städade lite till, bakade bröd, lagade mat. Jag kände mig rätt pysslig.
Tyvärr är det ju så att ett städat kök lätt blir stökigt när man bakar och lagar mat i det så nu är det lika mycket disk som när jag började. Jag får kavla upp ärmarna imorgon igen. Det är väl det man får göra varje dag.
Brödet blev ok, jag har aldrig riktigt bakat bröd själv förut, har aldrig riktigt haft det intresset. Det gick väldigt lätt, men det blev inte lika gott som mammas vilket är lite tråkigt. Men jag ska få mammas recept så jag ska försöka igen, gott bröd ska jag få!:)

Nyss provade jag på min nya eltandborste som jag fick i julklapp. Känner mig väldigt fräsh måste jag nog säga. Trevligt:)

Sova nu tror jag...

frid

Gott nytt år!

Gott nytt år kära vänner!
Hoppas att ni hade ett lika fantastiskt nyår som jag hade.

Jag åkte iväg på UNITE 10 i västerås. Jag var faktiskt nervös innan jag åkte. Skulle jag ha kul i år, hur skulle jag bo, vad skulle hända, kommer jag ha några att umgås med?

Men vad härligt det blev. Jag åkte efter en snabbvisit i lägenheten här i kga med värmlandsbussen mot västerås. Kommer fram, checkar in och inser att jag kommer att bo på hotel. Najs:) Med en väldigt trevlig rumskompis. Så det börjar ju bra.

Och dagarna var verkligen härliga. Det var grymma möten med lovsång, undervisning och mycket Gud. Och mellan mötena var det riktigt trevligt det också. fick träffa många nya människor, nya vänner. Människor som jag verkligen är glad att jag har träffat.

Gud är verkligen god mot mig. Dagarna på UNITE var verkligen vad jag behövde. Nu är jag laddad för en ny termin och längtar efter att få se vad Gud kommer att göra.

frid

RSS 2.0