Påsklov

trevligt med påsklov, har det inte riktigt än men om några timmar så börjar det. nu sitter jag i skolan kl 8.34 på morgonen men jag börjar inte förns kl 11.15. nu kanske du undrar vad som är fel på mig. och det gör jag med. hade varit trevligt att sova, men julle åkte tidigt så jag åkte med henne. åkte buss med stor väska, ska åka till sthlm direkt efter skolan. längtar hem faktiskt.

ska ta med julle till sthlm i helgen, hon ska åka till boden på söndag så jag tänkte att det vore kul om hon hängde lite med mig i helgen. party i storstan julle!

ikväll blir det ungdomssamling, det ser jag fram emot.

vad har då hänt i mitt liv sen sist. datorn är fortfarande död och hårddisken är i boden. har haft lite datorabstinens, men inte så farligt för jag har ju varit i trysil på vinterfjällsutbildning. det blev faktiskt bättre än jag trott. jag slöade i stugan i två dagar, tog det lugnt, läste bok, lärde mig spela lite piano (alltså jag kan lite accord, inte mer, men jag lärde mig själv), sen på kvällarna umgicks vi och hade andakt. det var hur mysigt som helst och jag lärde känna mina klasskompisar mycket bättre och jag tycker om dom måste jag säga!

julle och jag har sagt upp vår lägenhet nu. eller vi skickade in brevet igår så dom borde få det idag. sen ska vi flytta om tre månader.

nu ska jag göra annat

frid!

ingen dator

förra veckan pajjade vår dator. det suger... jag hade ett stycke kvar att skriva på mitt PM som skulle in dagen efter och sen frös den. grrr... så nu är hårddisken påväg till boden där det viktigaste ska tas ur den. galet.... så nu sitter jag i skolan istället.

förra veckans drama föreställningar var helt fantastiska... så roligt att spela för publik och vi fick väldigt bra kritik. det var många som var förvånade över att vi var så bra. hurra!

imorgon drar vi till fjällen. vinterfjällresan är snabbt inkommande. det är med nervositet jag ser fram emot den. det ska bli spännande att se vad som blir av den... förhoppningsvis får vi riktigt roligt. ska dock bli skönt när den är över. då ska jag andas ut.

frid!

jaha...

idag måste jag säga att jag tycker synd om er killar... jag tycker synd om er tjejer också men ni kommer förstå vad jag pratar om... att ni måste stå ut med våra humörsvängningar och inte ha nån aning om vad nästa steg är. PMS. en galen uppfinning. vad ska det vara bra för.

började dagen lite småledsen, eller lite mer än små ledsen. såna känslor förvirrar kroppen när man innerst inne är glad. om jag ansträngde mig så var jag glad, men det höll inte så länge. jag var så ledsen så jag orkade inte plugga. det var inte bra... ska skriva ett arbete tills på torsdag. jag kommer hinna men det hade varit skönt att ha gjort det idag.

det spännande är att jag gick från att ligga och deppa i soffan till att ligga å asgarva på golvet. jag och julle kan ha de mest underliga kvällarna ibland. men jag fick skratta ibland i alla fall.

"när jag blundar är det mörkt"

"min fula lilla pyamas"

interna saker till dig julle!

frid!

Härliga helg!

(mina inlägg lyckas aldrig bli publicerade... så jag försöker igen... det här är från i söndags)

jag har haft en helt underbara helg hittills måste jag säga. helt underbar.

Är i Stockholm å passade på att mysa lite på ungdomssamlingen i Aspnäs som oftast när jag är hemma. insåg då hur ofta jag brukar komma när en av grabbarna grus frågar om jag har flyttat hem igen "du är ju här jämt ju!" det är jag visst. men jag har svårt att hålla mig borta. jag saknar er så tokmycket!

sen igår hade jag födelsedagskalas hemma hos mamma å pappa. det var släkt och vänner som tittade förbi och det var jätteroligt. försökte prata och umgås med alla, tyvärr fick inte alla lika mycket tid, men jag är så tacksam att alla kom. och som mina föräldrar sa. jag har så trevliga vänner. ni är bäst!

idag ska jag se hur jag tar mig hem. ska bli spänande...

(blev bil hem mitt i natten... härligt! tack för skjutsen)

Present

                                                  image4

Titta vilken underbar present jag fick av julle imorse! han är min min bara min!

( nej jag fyller inte 14 jag fyller 25! ;)  )

Happy birthday to me!

Idag är den 25 år sen jag föddes. och vad betyder detta?  Jo att DET ÄR MIN FÖDELSEDAG!!!

Jag älskar min födelsedag och den har börjat bra. Julle kom å sjöng för mig imorse och gav mig massa presenter jätteroliga. sen sjöng klassen för mig idag i skolan och vi har just fikat det jag har bakat dagen till ära. jag tycker om dom! så bra, så bra...

nu ska jag fortsätta njuta av resten av min dag. skriver mer om den sen och kanske så sätter jag in lite bilder.

frid!


vårtecken

fick frågan igår: hur går det med livet utanför skolan? mitt reaktion var direkt (och det är helt ärligt) Finns det ett sånt?

idag har våren visat sig för mig. det är pollen i luften! jag ska alltid vara först...

... vet inte om alla tror mig. men jag nös hela morgonen och jag är inte förkyld.

det var dagens pollenrapport.

frid!

Lördag

idag är det lördag. det är skönt med lördag. jag har fått sova ut, visserligen med en konstig dröm i huvudet, men jag har sovit i alla fall.

livet rullar på, fortfarande alldeles för mycket att tänka på och oroa sig för. men det är ingen fara. det här klarar jag.
"Allt förmår jag genom honom som ger mig kraft"  det är skönt att veta det och känna sig trygg i det.

julle och jag har bytt personligheter nu de senaste dagarna. mest när det gäller våra vanor. hon sa häromdagen att hon var sugen på att laga en riktigt god middag och min respons var mer, jag är inte hungrig. jag kan inte äta någonting... jag som alltid är hungrig i vanliga fall och julle är aldrig det. det är konstigt att behöva tvinga i sig mat, speciellt när man tycker så mycket om mat som jag gör. men idag när jag vaknade så ville jag vara hungrig i alla fall vilket är ett framsteg.

igår kväll hade jag sara-kväll. det var länge sen jag hade det. en kväll med bara mig, ensamhet är underskattat. men då gäller det att veta skillnaden på ensamhet och ensamhet. på engelska så är skillnaden så klar, jag gillar det. när man är ensam så är man antingen alone (ensam i rummet) eller lonely (det kan man vara i ett rum fullt av folk). jag var alone. det var skönt. såg på TV och sen gick jag och la mig.

jag har blivit smått beroende av ett TV-program. ett program som inte kommit till sverige än (eller jo om man har canal+ vilket jag inte har), men det går att se alla avsnitt på internet om man vet vart man ska leta. Heroes heter det och det är grymt bra. jag har sett nästan alla avsnitt nu (förutom dom som inte funkar) och det är så bra. ska nog dra mig från datorn snart och inte börja se...

nästa vecka inleds den! på måndag! då är det födelsedagsveckan 2007! och i år blir det födelsedagsvecka supreme!! jag fyller 25 på torsdag! woohooo! min födelsedag, jag bara älskar den. party!

ikväll är det fest för fia... ska kanske ta och tänka på att göra mig iordning nån gång. är lite seg denna lördag.

frid!

RSS 2.0