Myshelg

Jag sitter nu, sent som det är och tänker tillbaka på helgen som varit, eller som håller på fortfarande.

Igår eftermiddag kom Bodenemma hem till mig av någon anledning. man skulle ju kunna tro att det var för att umgås med mig, men Martin Stenmarck stod ju på scenen på torget i karlskoga så jag tror nästan att han drog lite mer. Även fast jag vet att du tycker om mig mest emma!

Det var en mysig eftermiddag med "shopping" i alla dessa karlskoga affärer. Jag lyckades faktiskt hitta både det ena och det andra, men det var inte det enklaste:) Sen lite mat på Max, en snabbis tillbaka till lägenheten, sen till torget för lite trevlig musik och tändning av julgranen.

Sen kom Malin också! vilken lyxhelg jag fick med två så härliga tjejor. Det blev en sen natt första natten så lite sovmorgon på lördagen. Bodenemma åkte hem och jag och Malin tog en tur på stan för att se "Sveriges största fyrverkerier 2009" Tyvärr var ju dom slut när vi kom fram. dom började när vi gick hemifrån. Det tar tre minuter att gå. Inte så mycket då som man skulle kunna tro. En tripp runt torget följde igen (nu med Malin då:)) och sen efter en god tacomiddag blev det bio. New moon, igen, lika bra denna gång:).

Nu har vi segat hela kvällen med en av Malins vänner och haft det riktigt mysigt.

Nu är det dags för sängen dock. första advent imorn och det betyder adventsgudstjänst. Det skulle väl inte se så bra ut om jag somnade i bänken under predikan skulle jag tro. Så hopp i säng med dunkandet av Lillasyster (det är visst ett hårdrocksband) som spelar på Wickan ikväll.

Så sömn... nu kommer jag!

frid

Trööööööööööööööööööött!

Ok, det kan inte finnas någon mening med att gå upp tidigt på morgonen. Det kan inte det. Det är bara jobbigt och man är så fruktansvärt trött.
Sen om folk tycker att det är tidigt att gå upp halv sju är helt upp till dom. För mig är det omänskligt. Idag var första gången jag gick till jobbet när det är mörkt. (Ja, jag vet, du måste gå upp tidigt varje morgon och det brukar vara mörkt på morgonen såhär års) Jag är inte van. Jag brukar gå hem när det är mörk, inte hemifrån. Burr.

Jag har haft möte nu på morgonen, och hjälp, vad svårt det är att vara vaken. Min kollega satt och gungade med benet i soffan och det var inte alls irriterande (nej, jag är inte ironiskt, faktiskt), det var bara inte så bra för mig för hon vaggade mig nästan till sömns. Det påminner om när man satt på föreläsning med en riktigt tråkig lärare och jobbade för att hålla ögonen öppna.

Nu ska jag jobba en stund på morgonen och sen ska jag hem på lunchen och sova! För jag måste ju tillbaka och jobba till kl. 20.30 ikväll.

frid

Lördagkväll

Så jag tänkte att ikväll ska jag gå på bio. Nya Twilight filmen har ju kommit ut (även i Karlskoga!!) och jag tänkte att ikväll är en perfekt kväll att gå.

Men vad händer. Jag kommer dit ser en lång kö och hör att det är slutsålt, så jag vänder. Då är det ju ingen idé att köa, jag kan ju gå imorgon istället, eller på måndag. Jag har ingen brådska.

Men jag tänkte ha en trevlig kväll ändå så jag gick förbi nöjesbutiken påvägen hem och såg den "billigadvdhyllan" och tänkte att jag tar en biokväll hemma. Så jag samlar ihop lite film, lite julmust och en påse godis. Och så tog jag en titt på mig själv...

27 årig tjej en lördagkväll med en liten flaska julmust, en påse sura bilar, bee movie och lilla sjöjungfrun.

Jag är nöjd med mina val och tänker att jag ska ha en trevlig kväll, så efter jag betalat tar jag mina saker och gick ut genom dörren. så går larmet! Så i kassan viftar dom mig tillbaka och hela kön är vänd mot mig när jag går tillbaka:)
Seriöst Bridget Jones moment:)

Men jag är glad ändå. Bee movie var söt och så ska vi se om jag tar en tripp tillbaka till barndomen och ser på lilla sjöjungfrun.

Imorgon ska jag predika så den måste bli klar också. Men jag är inte orolig. Jag ser fram emot det.

Trevlig lördagkväll!

frid

telefonförsäljare och nyckelknippor

Jag har insett en sak med att flytta hemifrån. Det är inte svårast att hitta någonstans att bo, komma in på jobbet, få vänner. Faktiskt inte. Det är att bli av med alla dessa försäljare!!! Jag blir tokig. Dom har alltid bästa erbjudandet och förstår inte när jag vill tacka nej eller tänka och efterforska vad det är dom lovar. Det dom har är ju bäst. Och jag är inte alls bra på att säga nej. inte alls.

Därför har jag just nu tv(fast jag hade lagom med kanaler från början har jag nu digitalbox), bredband (något jag ville ha så det är väl bra), hemtelefon (också bra men allt ingick i ett paket och så har jag sån där efter 18 blir det billigare tjofräs och den enda som ringer är mamma) allt i ett enda fint paket som jag tackade ja till när det kom en trevlig försäljare till min dörr, det kan också ha varit för att jag varit sjuk i en vecka och kände mig ensam och ville prata med någon:S.

jag har även två morgontidningar!(Karlskoga Tidning är lite rolig för där får man ofta se folk man känner härifrån så det är väl bra och DN som jag har mer av en vana och för att dom erbjöd något paket av något slag). Jag har ett elavtal som jag inte har koll på och nu ringer dom om ett annat avtal där jag kan spara massa pengar och jag är en av de få utvalda karlskogabor som får detta erbjudande. woohoo!

Telefonförsäljaren kommer att ringa imorgon igen och då kommer jag säkert att tacka ja till detta avtal, för det är ju faktiskt billigare. Suck!

Sen reflekterade jag över en sak idag när jag stoppade ner min nyckelknippa i min byxficka. Den fick plats!!!!! jag har två nycklar och två nyckelbrickor på denna lilla nyckelknippa. Det känns så konstigt ibland, i Aspnäs gick jag omkring med en riktigt tung nyckelknippa som inte fick plats i någon ficka egentligen. den skramlade och lät när jag gick. Här låter jag ingenting, här har jag ett plastkort som är så lätt att jag glömmer bort att jag har.
Min börda är lättare... typ... eller i alla fall mina fickor.

Nog med djupa tankar idag. Det är dags för fridisgård, Upstairs! Det har varit så mysigt de senaste gångerna så jag hoppas att det fortsätter med det.

Kärlek ut till världen!

och frid i hjärtat

November

Alltså seriöst. November är helt värdelöst. Mulet och tråkigt så man blir deppig och saknar solen. Jag saknar solen!
Jag fick se solen en snabbis i söndags däremot, det var de lyckligaste två minuterna på riktigt länge. Det är nästan så att jag antingen borde bunkra upp med D-vitamin, eller ta en stund på solariet. Om inte solen kommer snart så tror jag att det är det jag gör.

En vän sa till mig idag att hon tror att det kan vara så att vi kanske blir lite mer deppiga för att vi pratar om det och klagar. Så förlåt, jag menar inte att klaga så mycket. Men vi är ju svenskar, och vad gör svenskar? Vi pratar om vädret. Speciellt här eftersom jag inte känner folk så väl så blir det att man tar upp vädret.
"Det är så segt att det är mulet", "typiskt att det ska regna".

Nej nu ska jag sova och hoppas på att solen ska titta fram imorgon. Den gör nog inte det när jag går upp, men gärna någon gång under dagen.
Imorgon har jag tvättid kl. 7. Ska bli skönt att få lite rena kläder. Får försöka ha lite mysigt på morgonen, tända lite ljus, äta en god frukost.
Eller gå ner med tvätten och gå upp och sova en timme till.

Frid

Life is good...

Jag är riktigt glad idag. Det är en trevlig känsla. Och så många anledningar...

och så har jag internet hemma nu! Vilket kan betyda lite fler blogginlägg. Fantastiskt va!

Men det blir inte så långt just nu, jag måste städa.

frid

I'm back!

Ja hörninini... jag har varit borta från bloggen ett tag nu. Jag lyckades dra på mig en riktigt ordentlig förkylning förra veckan och den tog ut mig i en hel vecka!

En vecka borta från allt, jobb och vänner, ensam i min lägenhet. Utan internet! Eller jag lyckades ju komma åt fejan på mobilen men det var så långt jag kunde gå. Så bloggen har lidit. Förlåt mig.

Man tänker ju att vad skönt att få lite ledigt från jobbet. Men ledigt och ledigt. Jag har suttit i min fotölj sju dagar i sträck! Det var allt jag orkade. Det är konstigt att jag inte fått sittsår. Kära nån.

Men jag blev frisk igen. Så jag lyckades dra till stockholm i helgen i alla fall. Det var så roligt. Så roligt att få träffa alla. Jag saknar er så mycket!

Sen Kirk Franklin i globen i söndags! !!!!!!!!! Fantastiskt! Hur underbart som helst. Precis vad jag behövde. Som att ha gudstjänst i globen. Det finns knappt ord för det. Gud är så God mot mig.

Sen då... var det något mer... hmm...
skojar bara.
Man har ju även lyckats byta civilstånd nu också:)
Glad är jag:)

frid!

RSS 2.0