mellandagarna

ja då är man mitt uppe i mellandagarna då. julen har "varrit och farrit" som vi säger i min familj. jag gillade verkligen julen iår, den var ganska lugn och samtidigt härligt släktig. vilket betyder mycket prat och skratt. Det är som min kusin sa, att det är så härligt med jul med gemeskapen med familjen när alla sitter och pratar och skrattar hela tiden. det är något med vår familj och julen. det var mysigt.

idag är den första slappardagen. vi brukar ha den på juldagen men det  blev lite annorlunda i år. Vi blev helt slut för att vi inte fick slappa men vi tog igen det idag.

jag har njutit av en av mina julklappar. fyra Jane Austen filmer. Hur underbart är inte det. Jag älskar verkligen hennes berättande och hennes karaktärer. Jag skulle vilja skriva som henne.

snart är det dags för nyårseventet. ska bli spännande. jag laddar genom att försöka bestämma vad jag ska packa ner. svårt det här.

nu tillbaks till TV:n, alla borde prova att bara slappa helt och hållet ibland. det är ljuvligt.

frid!

God Jul!

Nu är det julafton. wohoo!!!!

hoppas du får en härlig dag.

frid i juletid!

All I want for Christmas

www.reverendfun.com

dan före dan före dopparedan

God Jul

Nu är det bara två dagar kvar!

frid!

vilken fest!

Vilken grej det var! Aspnäsgalan2007! vilken fest, vilket party, vilket jobb!

De tre senaste dagarna efter denna hejdundrandes fest så har jag knappt kommit ur sängen. Jag har sovit och sovit och tagit igen mig. Nu i efterhand när jag börjar piggna till igen så känner jag hur skönt det är att jobba så hårt ibland för att se allting säga PANG och sen vara slut. Å så är det jul igen. Terminen är slut och julafton och nyår väntar. Ska bli härligt.

Nu sitter jag på jobbet och försöker hitta på något att göra. Inte världens enklaste sak när det inte finns något direkt att förbereda. Jag får väl planera lite för våren då. Sen ska jag på julbord med mina kollegor.

Var på ett underligt läkarbesök idag. Det var som att vara å handla. "Ja du mår dåligt, vill du ha recept, varsågod..."
en sak till bara "jaha, remiss, jag ordnar, varsågod" DrAli är en skön kille han:) Jag var in och ut på under fem minuter. sen var det rese och väntetid på över två timmar vilket gör det hela rätt surt.

nu till annat...
frid!

dan före...

Imorgon smäller det. då är det dags för Aspnäsgalan 2007!!! Jag är så laddad, lite för mycket egentligen så jag kommer nog inte kunna somna, vilket inte alls är bra eftersom det skulle jag behöva med tanke på hur lång dag jag har imorgon.

det ska bli så kul känner jag nu. PARTY!!!

frid!

december

jag har fått lite klagomål att jag inte skriver så ofta. sorry... jag sätter mig ner ibland och ska skriva men så ser jag vad jag skrivit och inser att det är jättetråkigt och så tar jag bort det och så loggar jag ut. det är lika bra så, för vem vill läsa mina tråkiga inlägg om livet.

jag har varit på predikant veckan, det var en spännande upplevelse. vissa stunder, om man blundade, var det som att åka tillbaks i tiden. å större delen av tiden var det majoritet män, men det var ju trevligt speciellt när man skulle på toaletten. det tog inte lång tid för mig, men när man gick förbi herrarnas kunde det ibland vara riktigt lång kö. Men det var härliga möten och trevligt att träffa gamla vänner.

Just nu är min hjärna proppfylld av ungdomarnas julfest. Aspnäsgalan 2007! Galan äger rum nu på fredag och det är riktigt mycket som händer. Det ska bli riktigt roligt, samtidigt som det just nu är galet mycket att göra. Och allt min hjärna kan göra är att tänka ut och planera saker för kvällen. och jag som är ledig idag...

jag julhandlade idag, samtidigt som jag planerade i hjänan. Så jag är i stort sett färdig med det. jag gillar min fokuserade julshopping. Det tog en timme. Även med lillasystern med. Jag har även slagit in julklapparna (nu skryter jag bara:) )

så julle, nu har jag skrivit något. hoppas det duger.

frid såhär i juletid! (ja ja, det är ju denna tid på året som man SKA rimma så ni får ta det)

RSS 2.0