sockerkick

jag bakade en kaka idag, en chokladkaka dränkt i choklad. låter mumsigt va?

problemet är att jag var sugen på den när jag började, men sen tog det så lång tid och alldeles för många skålar att smaka ur att jag inte är så sugen längre. typiskt. men nu så har jag en chokladkaka i kylskåpet över. är det någon som vill ha?

fick äntligen mina böcker till uppsatsen idag, imorn ska jag djupdyka ner i texten. önskar bara att jag kunde finna min motivation. skulle pluggat idag, men jag fick en försenad födelsedagspresent av mina vänner (tack föresten) fick filmen "the holiday" så jag och julle satt och suktade efter jude law under eftermiddagen. därav chokladsuget:)

drömde inatt om orlado bloom, det var trevligt, jag skulle precis få en kram av honom... men så gick radion igång och jag var tvungen att vakna. så surt... blev lite grinig faktiskt. hade velat ha den kramen.

lite tankar från mig.

frid!

på örebrofronten intet nytt...

... ok, såhär är det för alla som är nyfikna, överraskade och oroliga.

NEJ JAG HAR INTE TRÄFFAT NÅGON!

ursäkta att jag tog i så hårt men jag är så trött på frågan. Jag har träffat folk, det gör jag jämt, men hela mitt liv går inte ut på att hitta mr right. Visst vore det trevligt, men om jag träffar någon kommer jag vara mer tydlig än det där...

tack för samtalet isabelle... grymt kul att prata med någon som förstår mig:)

nu ska jag laga mat till mig. för jag är ensam, och det är skönt...

frid, från en som alltid singel sara

plötsligt händer det...

ibland kan det mest otroliga hända... det som man inte trodde kunde... det kan ju inte finnas... det är ju egentligen helt omöjligt. men sen händer det, det man aldrig trodde man skulle hitta...

... en kristen singelkille med bra personlighet, humor, värderingar och som ser bra ut över 30. trodde dom var helt utrotade.

men dom är väl bara utrotningshotade...

ska nog starta en fond för dom. så fler får räddas och hittas.

hoppet har tänts i mig. det finns några därute.

spännande.

frid!

udda

jag är ganska konstig ibland... det är vår nu och de flesta som känner mig vet att det inte direkt är min favorit årstid. den har ju verkligen potential till att bli en favorit, men jag har ju problem med pollenallergi. det suger ju i vanliga fall... nu har björken kommit igång, det vet jag. det står på alla pollenrapporter, kartan över sverige börjar bli röd. mitt problem just nu är att jag inte känner av det särskílt mycket. visst, det kanske kliar lite i ögonen och så men annars mår jag bra. det verkar som mina mediciner som jag tar två gånger om dagen fungerar i år för första gången på... ja... någonsin. och det konstigaste med det hela är ju jag då. jag känner mig helt lost utan mina reaktioner. jag är inte täppt i näsan, jag nyser inte, ögonen rinner inte, jag är inte tjock i huvet... det är konstigt. jag borde ju vara tacksam så länge som jag mår såhär pass bra, men det är ju min grej! jag är en vandrande pollenprognos! som nu inte känner av det så mycket.

jag ska försöka att inte klaga så mycket och verkligen njuta av våren så länge som jag kan. det kan ju komma det jag är van vid när björken verkligen kommer igång, men en del av mig kommer känna sig normal när det kommer. det är konstigt vad vi människor kan vänja oss vid. det är jag tacksam för, hur skulle vi annars kunna leva vidare. vilken skapelse vi är. Gud har en plan!

idag var jag så otroligt trött (av olika anledningar) så när jag kom hem bäddade jag ner mig i sängen och sov nästan två timmar. det var ljuvligt. jag vaknade en gång efter en timme och kände mig som jag låg inbäddad i ett moln. det var skönt för kroppen att få lite vila.

snart slutar jag skolan här i örebro. bara sex veckor och några dagar kvar. det känns underligt. som om det egentligen inte har hänt alls. jag har alla minnen kvar, men det känns som det snabbspolats förbi.

julle har köpt en ny skiva idag. Mika. den är riktigt bra. man blir glad. jag vill vara glad. jag tycker om att vara det.

jag fick ett brev från en god vän till mig idag, min brevvän, det gjorde mig riktigt glad, jag blir alltid glad av att höra från honom. vänner är bra tycker jag. jag hörde en gång att meningen med livet är de relationerna man har, då tycker jag om min mening, jag älskar mina vänner.

frid!

dagens dikt

ge mig tid
en dag
en vecka
ett år...
så ska jag nog se till
att tiden läker alla sår
livet går vidare
jag får min frid
och glädjen
och kärleken
ett liv
ge mig tid
så ska du se
att jag glömmer helt
nästan...
ett försök är det väl ändå värt

prisa Gud! här kommer skatteåterbäringen...

...och det är ju alltid trevligt måste jag säga, speciellt när man ligger på plus... känns bra, Gud ger och ger... jag kommer nog överleva sommaren nu. härligt:)

sen ska man ta å gå och bli teolog igen, jag trodde jag var färdig med dom studierna... igen... men det ska ju bli uppsats i systematisk och historisk teologi. och om det går som jag vill så blir det nog lite mer högskolepoäng i kassen. alltid trevligt.

jag vågar nästan inte skriva vad det är jag ska skriva om i uppsatsen... det känns på nåt sätt så typiskt mig men som jag inte vill ska vara typiskt mig. det är så typiskt... hehe....

jaja... jag ska skriva om äktenskapet. ska man eller ska man inte. ska man göra som Paulus vill och vara ogift? det är frågan:) hehe... har hittat lite roliga böcker om att vara singel i kyrkan på biblioteket idag, det är sjukt vad mycket såna böcker det finns. jaja... livet går vidare

hade tokstressigt idag, men allt föll på plats tillslut. behövde plugga och det hann jag... behövde städa och det har jag gjort någorlunda klart. har lite tid på mig imorgon också. vi ska nämligen visa våran lägenhet imorgon. och det roligaste är att det är grannarna som bor dörren mitt emot oss som fått erbjudande om den... så dom ska bara kliva över och titta lite. vår lägenhet kanske är lite bättre då. ska bli spännande, jag har alltid velat prata med dom, dom verkar så coola.

nu ska jag nog ta och varva ner lite.... sova en skvätt... kanske läsa ut min bok först.

imorn är det fredag!

frid!

citat





"I'd rather be single and wish I were married than married and wish I were single"

påsk




godis, godis, godis
ägg, lax, sill
ägg, påskalamm, godis
mat, äta, matkoma

det är härligt med påsk





vardag innan påskdag...

jag är lite lättad faktiskt. för några olika saker. ringde angående min å julles uppsägning för att kolla att vi inte behöver ha lägenheten i juli också. var lite orolig, men det hade gått bra och allt rullar på som det ska. härligt.

nu ska jag plugga, jag ska ha pluggat hela dagen idag... går inte så bra. har min ställtid som en lärare förklarade för oss en gång. det är tiden innan man kan sätta sig ner och koncentrera sig. när man gör allt utom att plugga... som att städa (men det finns inget att städa, är hos mamma å pappa), sitta framför datorn och göra inget *host host*... och planera alla dagar. nej nu ska jag skriva klart mitt PM, det är ju bara ett stycke kvar, å då kan jag säga att jag har gjort lite idag. även fast jag har tre böcker jag borde läsa. usch, jag vill inte...

snart är det påsk, jag älskar ägg!

frid!

vilken helg

jag har verkligen haft en grymt kul helg...

i fredags efter skolan satte sig julle, tes och jag på ett tåg mot storstan. julle och jag kom hem till mor och far och lillasyster och fick god mat och sen åkte vi iväg till ungdomssamlingen i aspnäs för att mysa och ha det trevligt. och det hade vi...

på lördagen var det helig ande dygn på församlingsgården och då tog jag med julle också... det var så roligt att ha henne med så hon fick träffa och umgås lite med mina vänner och se hur mitt liv kan vara när jag inte är i öret. hon har hört så mycket om dessa människor så jag är så glad att hon fick träffa dom och att hon gillade dom.

men hela lördagen i sig var hur grym som helst. undervisningen, övningarna och andakten på kvällen framför brasan. det är så uppbyggande att sitta där tillsammans och få dela och höra om bönesvar och vad Gud verkligen har gjort i våra liv och påminnas om det själv. jag gick därifrån stärkt.
sen på kvällen var det party med dansmattor och sing-star (som jag måste säga att jag äger på!) å det var riktigt roligt.

efter en kort natts sömn gick vi upp på söndagen och skjutsade iväg julle till tåget för att hon skulle föras hem till norrland och vi (pappa, lillasyrran och jag) åkte till kyrkan. å det var en så bra gudstjänst. jag är så stolt över min hemförsamling. en av de bästa gudstjänsterna jag har varit på på länge.

å att få umgås med mina kära vänner hela helgen var så grymt härligt. det blir så att så fort jag lämnar dom så saknar jag dom igen. jag hoppas jag får träffa dom snart.

nu närmar sig påsken, då ska jag äta ägg! och umgås med familjen.

fast lite plugg måste man göra också... bidde inget idag så jag skjuter på det... ska kanske åka till bibloteket en dag.

imorn ska jag shoppa:)

frid!

RSS 2.0