inlägg

Tänkte följa ett råd och faktiskt skriva något i min blogg.
Nu blev du allt överraskad va:) Här har du inte sett mig skriva på ett tag.
Varför har det blivit så då?
När jag började skriva den här bloggen och den jag hade tidigare så var det för att jag hade förflyttat mig till öret och tänkte ge mina kära vänner hemma en inblick i vad jag hade för mig.
Sen hände det jag inte trodde skulle hända. Jag flyttade hem igen. Hem till familjen och kyrkan och vännerna. Så att bloggen tappade sin funktion. Men känn ingen sorg för det... det är ju en glädje. Att jag får vara nära mina nära och kära igen. (och det här betyder inte att du inte är en när och kär julle, men jag pratar ju med dig jämt så det gäller ju inte dig i alla fall;))

Vad händer i mitt liv då?
Det som händer för det mesta. Livet rullar på.
Det var lite speciellt förra veckan då jag hade påskledigt! Så skönt så. Eller så ledigt som det blir när man ändå ska förbereda kalas för tjockasläkten:)

Nu har jag tisdag. Och tisdag det innebär låååååång dag. Tidig morgon. Lång lunch och sen konfirmation till in på kvällskvisten.
Nu är det inte så mycket konfa kvar för detta år. Det kommer vara konstigt när det slutar. Har nog inte riktigt förstått det än.

Imorgon är det onsdag. Det innebär dans. Och faktiskt, på senare tid, har det betytt dans även för mig. Jag dansar och tar i, koreograferar och lär ut. Hur galet är inte det:)

Torsdag - ledigt! det är najs... då blir det sova och tv:) Om det är något jag har lärt mig under min tid som ungdomsledare så är det att sova länge på mornarna.

Fredag, veckans bästa dag. För vissa för att när jobbet slutar betyder det helg. För mig är det att när jobben och skolorna slutar så kommer alla mina härliga hit. Jag har älskat ungdomssamlingarna i många år nu och det verkar inte förändras i första tagen. Så idag är det bara tre dagar kvar till fredag:)

Sen tar jag igen lite sömn på lördagen.
Går på gudstjänst på söndagen.
Har "pastorshelg" på måndagen - ledig åter igen

Sen har vi gått runt. Upp tidigt på tisdag och sen går allt runt runt runt.
Hade det inte varit för alla människor så hade det nog varit rätt så enformigt.
Men det är det inte.
Gud är god!

Nu är det dags för middag. Rester av det jag lagade igår. Hjortfärsbiffar med klyftpotatis och svampsås. Låter inte det härligt:)

Frid!

RSS 2.0