Stilbyte

Det var dags för en ny stil. En lite ljusare syn på tillvaron.

Det blir nog bra...

Frid

Livet...

Jag tror att jag har tappat fascinationen med att skriva. Att rabbla upp händelser i mitt liv. Vad händer egentligen med det. Jag lever, jag har det bra för det mesta. ibland är det lite sämre. Men Gud är alltid med så det är aldrig helt hemskt.

Idag mår jag bra. förutom viss trötthet, men där får jag skylla mig själv för att jag gick och la mig för sent.

Just nu lyssnar jag på min nyaste favoritlåt, och det betyder inte att själva låten är helt ny, det kan ta ett tag för mig. Den heter "Lucky" med Jason Mraz och Colbie Caillat. Den gör mig glad just nu. Jag har säkert lyssnat på den 20 gånger idag. Jag satte igång den imorse när jag jobbade och satte den på repeat. Å jag har inte tröttnat än.

Jag hade en grymt härlig helg. Var i öret med mina dansare som är helt underbara, det är inte alltid enkelt men dom gör mig så stolt och tacksam. Jag är så välsignad att ha det jobb jag har. Sen fick jag möjligheten att träffa några av mina vänner i örebro. Jag är tacksam för dem också. Vissa möten sticker ut och lyfter upp mig. Jag är så tacksam för de människor jag har i mitt liv som ger energi bara av ett kort möte.

Gud är god! Livet leker! snart åker jag på semester. :)

frid

RSS 2.0