visst gör det ont när knoppar brister...

...varför skulle annars våren tveka.

men nu är den här, vilken värme idag. hade 33 grader på min altan. tyvärr kunde jag inte sitta där och sola, men jag njuter i alla fall. på mitt sätt.

frid!

Musik som är bra för själen...

Jag har varit på konsert igen. En fantastisk konsert. Jag är ledsen BSB men det här var faktiskt snäppet bättre, eller lite mer än snäppet bättre. Hur bra som helst var det. 
Jag var med min familj på Circus och lyssnade på James Taylor.

Egentligen skulle jag inte behöva säga något mer för om man känner mig så vet man vad det betyder för mig. Jag började lyssna på James Taylor när jag låg i mammas mage. Jag är döpt efter en James Taylor låt och bland det första jag sjöng var (med mina ord) "Bibeti Babens" med James Taylor. Nu mer när jag lyssnar på honom så får jag en sorts trygghetskänsla. Jag kan nog vara hjärntvättad av min far, men det är en så pass bra hjärntvätt så det gör mig inget.

Själva konserten var riktigt rolig. Han visade bilder och berättade historier mellan låtarna om hans liv och låtarnas uppkomst och så har jag sett den coolaste trummaskinen någonsin. och han var värd alla applåder har fick, även de han fick innan han började:) och så blev han ju inklappad tre gånger för extranummer.

Vilken kväll! Det var najs:)

frid

Nostalgitripp

Igår var jag på en nostalgitripp av stora proportioner. Jag var på Backstreet Boys konsert! Det var så roligt. Insåg att det var 10 år sen jag verkligen älskade dom och lyssnade på dom jämt och hade deras bilder på väggarna. Men det var inte bara jag som var på nostalgitripp, vi var en del i min ålder som hade tagit oss till Hovet för att se våra idoler. och bra var dom!

Inledde hela kvällen gjorde inga andra än EMD. :) hehe... det var... hmm... spännande:) Men dom var duktiga, säger jag snällt för jag inte kan vara helt elak. Men jag kan i alla fall säga att dom var så mycket bättre än killen som kom efter dom. En kille som hade Howie som manager och bara var så tråkig. Han hade en bra röst, synd bara att han inte hade bra låtar eller utstrålning.

Men sen kom dom, efter lite för lång väntan, mina pojkar. Å det märks att dom är proffs. Nu förstår jag vad min lillasyster menade när hon för 10 år sen sa att Nick tittade på henne och sjöng för henne. Det spelar ingen roll om man sitter högst upp på ena sidan, det känns som dom ser en:) Det är vad jag kallar utstråling.
Det var en kväll blandad med gammla och nya låtar. de nya var väl bra och så, men när "As long as you love me" kom så blev jag överlycklig och sjöng med för full hals. Gamla låtar med härliga minnen:) Fantastiskt.

På söndag ska jag på ny konsert, lite mera vuxet skulle man kunna säga. James Taylor spelar på Cirkus och jag ska dit med familjen. Han är ju en favorit tack vare pappa.

Nu ska man väl jobba lite också. Lång dag framför mig, med för lite sömn... ska bli spännande.

frid!

vilse i pannkakan och helt ute och cyklar...

Idag har varit en spännande dag. det har inte hänt så mycket förutom att jag gick lite vilse i källaren. Eller jag hade svårt att hitta till tvättstugan. Detta händer lättare än man tror, speciellt när man bara varit där nere en gång tidigare och då med guide. Lite läskigt var det. massa gångar men till sist hittade jag det. tvättstugan! och tider fanns det. något jag inte är så van vid sen tidigare. i örebro var vi alltid tvungen att vänta i typ tre veckor innan vi kunde tvätta, men jag fick tid imorgon. En bra tid. 11-15. det är länge och mitt på dagen. fantastiskt.

frid

sockerberoende

jag tror nästan att jag måste vara sockerberoende. Jag försöker sluta, och det går ibland, men sen proppar jag i mig godis fast jag inte vill ha, så mycket så jag får ont i kroppen. Det är konstigt. Jag ska försöka sluta, men det är ju socker i nästan allt.

Igår sov jag, massor.... det blev 12 timmar och jag hade sovit längre om jag inte ställt klockan på 12. Jag var helt slut efter helgens alla upplevelser. En riktigt härlig helg, men fullproppad.

Jag har även fått lära mig en anledning till att jag inte känner mig utvilad på morgonen och vaknar med ont i nacken. min lillasyster sov hos mig i helgen och sa att hon vaknade mitt i natten och såg mig halvsitta i sängen. eller jag låg ner och mitt huvud var ungefär 2 decimeter från kudden. jag låg å spände mig och sov för hon frågade mig "sara sover du?" och jag svarade "ja". Jag har nu inget minne utav detta förutom det är min nacke och min rygg fortfarande gör ont.

nu är det dags att jobba vidare.

frid!

RSS 2.0