svårskrivet

Tänkte skriva något, men det blir inte långt idag.

Jag har gjort illa handen så det är lite svårt att skriva...

men jag lever... så ni vet:)

frid!

Sömn...

Hur kommer det sig att den som ska upp först alltid går och lägger sig senast?

Jo, jag undrar för att just nu ligger mamma och pappa och sussar i vardagsrummet medans jag sitter här på mitt rum och borde gå och lägga mig. Jag ska upp imorn och predika.

Å vad jag borde sova...

Jag har suttit och filat på predikan så det är väl den som hindrat mig, nu har jag inte det hindret då jag har sagt mig vara färdig. Jag är riktigt sugen på att hålla den också. Väntar bara på den fas imorn då jag har ångest för det är den sämsta predikan jag har skrivit.

Men den är ganska spännande, den utmanade mig under tiden som jag skrev den. Den känns inte så sammanhängande som jag hade önskat att den var, men den känns viktig. Så jag ber att Gud ska använda mig imorn så det blir det bästa den kan bli.

Om jag blir nöjd imorn kanske jag får lägga upp den här:)

Jag har haft en riktigt bra dag idag. Vi åkte till IKEA och handlade så nur har jag soffa, tv-bänk (till min nya TV!!!) och en byrå i mitt sovrum. Jag har lite lådor att skruva ihop imorgon, men det ser jag faktiskt fram emot:)

Igår var det riktigt bra på Källar´n också. Jag trivs bra med mina dagar. Fortsätt så säger jag bara.

Jag har bestämt mig för att vara glad, varför slösa bort tid med att inte vara det, det är ju mycket roligare. Så glad är det!

Nej, säng, nu.

frid!

Efter ett litet uppehåll...

Vad ska jag säga. Jag tröttnade på att blogga. Tror jag. Kommer faktiskt inte ihåg varför jag slutade. Kändes bara riktigt onödigt på något sätt.

Påmindes av det i söndags när vi pratade internet på församlingsmötet och min handuppräckning visade att jag var en av två i församlingen som hade en blogg. Oj, betyder det att jag får andra läsare nu?

Så nu tänkte jag att ett litet inlägg vore väl trevligt, bara för att säga hej.

så : hej!

frid!

RSS 2.0